Als schipper of ondernemer in de binnenvaart zijn er tal van zaken die om aandacht vragen. Het dagelijks bestaan is hectisch genoeg. Maar wat als je op zoek bent naar nieuw personeel? Hoe ga je dit aanpakken, waar vind je de juiste mensen en wat zijn goede afspraken om te maken? Allemaal vragen die je tegenkomt bij de werving van binnenvaart personeel. Je hebt niet altijd een antwoord omdat je niet over de juiste kennis beschikt. Het werven van binnenvaart personeel uitbesteden is dan dé oplossing. Maar wat houdt dit in?

Expertise

Als je op zoek bent naar personeel zijn er verschillende mogelijkheden om aan de juiste mensen te komen. Je kunt zelf op zoek gaan, bijvoorbeeld via adverteren, of de functie aanbieden op vacaturesites op internet. Dat kost veel tijd en je moet over de nodige (mensen)kennis beschikken. Je kunt er ook voor kiezen om het werven van binnenvaart personeel uit te besteden. Net als het vak van schipper veel ervaring en expertise vergt, geldt dat ook voor het aannemen en inhuren van personeel. Personeel inhuren of aannemen via een uitzendbureau voor de binnenvaart kan een uitkomst zijn. Een gespecialiseerd uitzendbureau als Quo Vadis is bekend en vertrouwd bij werkgevers en werknemers in de nautische sector. De kennis en ervaring die aanwezig is, maakt het wervingsproces een stuk eenvoudig en minder tijdrovend.

Een ruim aanbod

Hoe weet je nu of je de juiste mensen gaat vinden als je op zoek bent naar nautisch personeel? Zonder hulp van een gespecialiseerd bureau is dat een lastige opgave. Quo Vadis Personeelsdiensten heeft een uitgebreid netwerk van Nederlandstalig binnenvaartpersoneel. Van aflosmatrozen en deksmannen en van stuurmannen tot afloskapiteins. Mensen die willen werken als uitzendkracht, waardoor je flexibel kunt omgaan met je personeelsbestand. Maar ook mensen die willen werken als medewerker in vast dienstverband. Bovendien krijgt het personeel (uitzendkracht of medewerker) de mogelijkheid om te werken aan goede scholing en bijscholing. Op die manier blijven de medewerkers up-to-date en kunnen ze vakwerk leveren aan hun opdrachtgever of werkgever.

Zorg uit handen

Het inschakelen van een uitzendbureau neemt zorg uit handen. Zorg die vaak ook tijd kost en die tijd kun je beter besteden aan dat waar je goed in bent. Alle uitzendkrachten zijn inzetbaar op uitzend- en payroll-basis in heel Nederland én daarbuiten. Het specialistische karakter van Quo Vadis Personeelsdiensten maakt dat keer op keer de juiste match wordt gemaakt tussen werkgever en werknemer. De zorgvuldige selectie en goede persoonlijke begeleiding van het personeel is daarbij cruciaal.

Als je binnenvaart personeel zoekt kan het zinvol zijn om een uitzendbureau voor de binnenvaart in te schakelen. Wij hebben een uitgebreid bestand van mensen die op zoek zijn naar een afwisselende functie? Heb je vragen over wat wij voor je kunnen betekenen bij werving van de juiste mensen? Neem dan gerust contact met ons op.